fbpx

little house

Tumlingehold

Som medlem har du fri adgang til vores mange hold, og booker det hold som jeres barn ønsker at deltage i samt når det passer ind i jeres hverdag. Alle børnehold ligger eftermiddage kl.15.30 – 17.30 og lørdag-søndag formiddage kl. 9.30 – 12.00.

Tumledans

Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin.

Vi udvikler barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Glæd dig til en stemningsfuld danseoplevelse med dit barn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

Tumledans er mandage og lørdage.
Tumledans er fra 1 – 3 år

Ballet

Lær at bevæg dig som en ægte ballarina.

Ballet er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. En kombination af leg og motorik samtidig med at børnene lærer at lave pirouetter og stå på et ben med armene over hovedet.

Ballet stimulerer dit barns selvtillid, koncentration og motoriske evner samtidig med at have det sjovt.

Ballet er fra 3 – 5 år.
Ballet er mandage og lørdage.

Tumlefodbold

Fodbold er verdens mest populære sportsgren – og ikke uden grund.

At lege med en bold er noget af det sjoveste for børnene og udvikler deres motoriske evner. Derfor har vi oprettet vores helt eget tumlefodbold hold fra 2 års alderen.

Vi leger med bolde og koordination, som styrker både motorikken og sanserne hos de helt små.

Til tumlefodbold deltager forældre op til 3 års alderen.

Glæd dig til at være aktiv med leg og bolde sammen med dit barn.

Tumlefodbold er søndage.
Tumlefodbold er fra 2 – 3 år.

Disneydans

Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt synge med på alle de kendte Disney klassikere de kender fra fjernsynet.

Med dans udvikler vi barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg, sang og dans. Giv dit barn en stemningsfuld optræden sammen med de andre børn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

Disney dans er for 3-5 årige og hver lørdag.

Yoga og leg

Er en legende time hvor vi både skal lytte og være musestille, være store dyr, vilde dyr, søde dyr og måske dyr vi selv finder på.

Der vil tit være en historie vi skal lege os igennem, hvor både forældre og barn får varmen gennem fysiske øvelser og yogalege, samt et smil på læben. Vi skal både lege med åndedrættet, massere hinanden og bruge forskellige ting som understøtter børns udvikling og nysgerrighed.

Familieyoga er intentionen om at skabe nærvær og samspil som familie i en ellers travl hverdag og give inspiration til hvordan yoga også kan bruges i hjemmet.

Yoga og leg er fra 2,5 – 5 årige sammen med en voksen og hver onsdag.

Flow Yoga

(uden børn)

Er en dynamisk time hvor der vil være fokus på at skabe mobilitet og styrke, så du får en fornyet energi og bliver løsnet op. Vi flyder gennem bevægelserne der både er stående og siddende. Der vil være fokus på åndedræt, holdning og balance med stræk og savasana tilslut.

Flow yoga er for de voksne (uden børn).
Flow yoga er hver onsdag eftermiddag.

Rytmik

Rytmik er leg, bevægelse, sang og musik for børn i alderen 1-2 år og 3-4 år sammen med deres forældre. Vi stimulerer og udvikler børnenes motorik, sanser og musikalitet samtidig med at vi har det sjovt.

Rytmik er for børn af alle slags. Indholdet er altid tilpasset børnenes alder, forudsætninger og interesser. Vi skaber et legende miljø, hvor der er plads til børnenes idéer, og fokus er både på det glade samvær børnene i mellem men også mellem dig og dit barn.

Både børn og voksne er aktive i rytmikken og I får dermed også inspiration til at lege videre sammen derhjemme.

Rytmik er hver torsdag eftermiddag.

MGP

MGP er en del af little house danseskole for børn. Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt kaste nogle seje håndtegn, ligesom børnene i MGP i fjernsynet.

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Giv dit barn en stemningsfuld optræden sammen med de andre børn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

MGP dans er for 3 – 5 årige og hver mandag og lørdag.

Hip hop

Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt kaste nogle seje håndtegn.

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Giv dit barn en stemningsfuld optræden sammen med de andre børn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

Hip hop dans er for de 3 – 5 årige og hver mandag og lørdag.
På vores dansehold hvor børnene er under 3 år, må forældre gerne deltage i timerne. Efter 3 års alderen bliver timerne meget bedre, når forældrene venter i caféen eller kigger gennem vores kigge-rude i savannerummet.

Du skal dog blive i huset, mens dit barn er på hold. Sæt dig til rette i vores hyggelige café og nyd en god kop kaffe, morgenmad, frokost, kage el.lign.

Dog skal I være opmærksomme på, at Rytmik og Yoga & leg holdene er familiehold og her deltager forældre/voksne.