fbpx

little house

Tumlingehold

Som medlem har du fri adgang til vores mange hold, og du kan booke det hold dit barn ønsker at deltage i, samt når det passer ind i jeres hverdag. Alle børnehold ligger i hverdagene om eftermiddagen samt i weekender om formiddagen.

1059C38F-8707-4A41-B429-4CECC0919EE4

Tumledans

Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin.

Vi udvikler barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Glæd dig til en stemningsfuld danseoplevelse med dit barn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

Tumledans er fra 2–3 år og med forældre. 

0B095452-C668-4AE3-9E39-902FDF3A706B

Tumleballet

Lær at bevæg dig som en ægte ballerina.

Tumleballet er en givende danseform og motion for børnene, selv når de er helt små. En kombination af sjov, leg og motorik samtidig med, at børnene lærer lidt trin og andre hop og spring end de plejer. Lær’ at lave piruetter og stå på et ben med armene over hovedet.

På tumleballet deltager du som forælder sammen med dit barn, og det er derfor et godt begynderhold.

Tumleballet er fra 2–3 år og med forældre.

IMG_0792

Ballet

Lær at bevæg dig som en ægte ballerina.

Ballet er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. En kombination af leg og motorik samtidig med at børnene lærer  dansetrin og samtidig har det sjovt. 

Ballet stimulerer dit barns selvtillid, koncentration og motoriske evner samtidig med at have det sjovt.

Ballet er fra 3–5 år og uden forældre.

IMG_4940 2

Rytmik

Rytmik er leg, bevægelse, sang og musik for børn i alderen 1-2 år og 3-5 år sammen med deres forældre. Vi stimulerer og udvikler børnenes motorik, sanser og musikalitet samtidig med, at vi har det sjovt.

Rytmik er for børn af alle slags. Indholdet er altid tilpasset børnenes alder, forudsætninger og interesser. Vi skaber et legende miljø, hvor der er plads til børnenes idéer, og fokus er både på det glade samvær børnene imellem men også mellem dig og dit barn.
Både børn og voksne er aktive i rytmikken og I får dermed også inspiration til at lege videre sammen derhjemme.

Rytmik er fra 1 – 5 årige og holdet er med forældre.

dans5

Dans & leg

Dans & leg 3-5 år er en sjov klasse, hvor vi danser til musik vi kender bl.a fra både børne MGP og Disney. Dit barn vil lære en masse sjove og cool dansetrin.
På dette hold udvikler vi barnets naturlige danseglæde ved hjælp af leg, musik og dans.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse. Dans & leg er for 3–5 årige og holdet er uden forældre.

IMG_4943

MGP

MGP er en del af little house danseskole for børn. Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt kaste nogle seje håndtegn, ligesom børnene fra MGP i fjernsynet.

Her udvikler vi barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Giv dit barn en stemningsfuld optræden sammen med de andre børn.

Som forældre vil du opleve hvor sjovt dit barn har det ved at være fysisk aktiv ved dans og bevægelse.

MGP dans er for 3 – 5 årige og holdene er kun for børnene. 

På vores dansehold hvor børnene er under 3 år, må forældre gerne deltage i timerne. Efter 3 års alderen* bliver timerne meget bedre, når forældrene venter i caféen eller kigger gennem vores kigge-rude.

Du skal dog blive i huset, mens dit barn er på hold. Sæt dig til rette i vores hyggelige café og nyd en god kop kaffe, morgenmad, frokost, kage el.lign.

* Rytmikholdene er familiehold og her deltager forældre/voksne.