fbpx

little house

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af dit medlemskab. Under medlemskaber kan du se hvor mange bookinger der hører til medlemskabet. Vi har 5 forskellige medlemskaber at vælge i mellem. Har du Standard medlemskabet med 1 booking, kan du altid kun have 1 booking ad gangen i ugen mandag – søndag. Vælger du Premium medlemskabet er du sikret min. 1 hold pr. uge. Har du f.eks. været til yoga mandag formiddag, kan du efter yoga allerede booke et nyt hold til f.eks. om eftermiddagen, såfremt der er plads på holdet. Har du 2 bookinger i dit medlemskab, vil du kunne lave 2 bookinger ad gangen, så du både kan booke f.eks. yoga mandag formiddag til dig selv og samtidigt sikre en plads til tumledans eller ballet til dit barn samme eftermiddag. 

Du kan frit vælge mellem alle holdene som er på programmet. Det er fuldstændig op til dig, om du vil gå til fit mom, yoga, pilates, babyrytmik, tumlestik, dans, ballet, MGP, tumledans etc. Du har altså mulighed for at prøve en masse forskellige hold og finde dine egne favorithold, uden at binde dig andre steder til 3 måneder på et type hold på en fast tid. Fleksibilitet er vigtigt i en småbørnsfamilie. Hvor mange hold du kan gå til om ugen afgøres af dit medlemskab og ledighed på holdene. 

Hvis du er forhindret i at deltage i det hold du er tilmeldt, skal du senest framelde dig 2 timer før holdstart. Hvis du ikke er frameldt, vil du blive opkrævet 50 kr. i no show fee. 

Hvis du er på venteliste, frigives din booking 2 timer før holdstart, såfremt du ikke får plads på holdet.

Hvis du har booket et hold og ikke møder op, koster det 50 kr. i no show fee.

Er du forhindret i at komme skal du framelde dig holdet senest 2 timer før. 

Hvis du er på venteliste, får du en email minimum 2 timer før holdstart, om du har fået plads på holdet. Møder du ikke op efter du er blevet tildelt en plads, vil du blive trukket et no show fee på 50 kr. 

Dit medlemskab følger dit/dine barn/børn, så både mor, far, bedsteforældre, gudforældre, søster eller barnepige kan bruge medlemskabet sammen med barnet. I er også velkommen til at komme sammen, da voksne er gratis og medlemskabet er bundet op på barnet. 

Hvis man ikke er medlem, er det muligt at købe en entré til 60 kr. pr. barn – det er gratis for voksne at komme. Entréen gælder den pågældende dag, som den er købt. 

Børn fra 6 år er gratis. Dog beder vi jer om at respektere, at lille house er et hus som favner om de små børn. 

Det er ikke muligt at deltage i vores hold, hvis man ikke er medlem. Du kan dog købe en prøvetime, hvis du ønsker at prøve et hold af, inden du binder dig til et medlemskab.

Dog er det muligt at deltage i vores forløb så som barselsbootcamp uden et medlemskab.

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke i little house. 

Det er dog tilladt at medbringe specialgrød til sit spædbarn.

Er der noget vi mangler i forhold til dit barn, så sig det endelig til os. Måske det kan komme på menuen. 

Ja – hvis du vælger Premium medlemskabet, vil du altid kunne medbringe op til 2 børn.

Vælger du Exclusive, vil du kunne medbringe 3 børn og booke 2 hold ad gangen.

Vælger du VIP vil du kunne medbringe 3 børn og booke 3 hold ad gangen.

Ved alle medlemskaber har du fleksibiliteten til at vælge mellem alle hold i alle huse. 

Dit medlemskab er bindende med løbende måned + en måned fra den dato du i måneden trækkes for dit medlemskab (købsdato). Det er dit eget ansvar at opsige medlemskabet, såfremt du ikke ønsker at bruge det længere. Dette gør du på din brugerprofil.  

Medlemskabet bliver trukket hver måned på den dato du købte medlemskabet. 

Du kan altid ændre dit medlemskab. Når du ændrer dit medlemskab, har du løbende måned + 1 måned i bindingsperiode i dit nye medlemskab. 

Det afhænger af hvilken type event/foredrag, men nogle af dem er gratis for medlemmer. 

Hvis et event eller foredrag har et fee, vil dette være beskrevet i opslaget.  

Medlemskabet kan sættes i bero fra ønsket dato og en måned frem. Ved ny påbegyndelse af medlemskab er opsigelse løbende måned + 1 måned i opsigelse. Det er gratis at sætte i bero og kan gøres 1 gang hver 6. måned. Medlemskaber købt som tilbud, kan ikke sættes i bero i tilbudsperioden.