little house

Østerbro Viborggade 70B

Amager Strandlodsvej 5

Valby Pakkerivej 1

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af dit medlemskab. Under medlemskaber kan du se hvor mange bookinger der hører til medlemskabet. 

Basic og Basic+ giver ikke adgang til hold.

Standard medlemskab: 4 bookinger, 1 booking pr. uge – du kan altså booke hold 4 uger frem, men kun 1 hold om ugen.

Premium medlemskab: 1 booking ad gangen. Du er altså sikret min. 1 hold pr. uge. Har du f.eks. været til yoga mandag formiddag, kan du efter yoga allerede booke et nyt hold til f.eks. om eftermiddagen, såfremt der er plads på holdet. 

Exclusive medlemskab: 2 bookinger ad gangen i dit medlemskab. Du er altså sikret 2 hold pr. uge. Du kan derfor både booke f.eks. pilates mandag formiddag til dig selv og samtidigt sikre en plads til tumledans eller ballet til dit barn samme eftermiddag. 

VIP medlemskab: ubegrænset bookinger og hold.

Du kan frit vælge mellem alle holdene som er på programmet. Det er fuldstændig op til dig, om du vil gå til fit mom, yoga, pilates, babyrytmik, tumlestik, dans, ballet, MGP, tumledans etc. Du har altså mulighed for at prøve en masse forskellige hold og finde dine egne favorithold. Fleksibilitet er vigtigt i en småbørnsfamilie, og den får du hos os. 

Hvor mange hold du kan gå til om ugen afgøres af dit medlemskab og ledighed på holdene. 

Hvis du er forhindret i at deltage i det hold du er tilmeldt, skal du senest framelde dig 2 timer før holdstart. Hvis du ikke er frameldt, vil du blive opkrævet 50 kr. i no show fee. 

Hvis du er på venteliste, frigives din booking 2 timer før holdstart, såfremt du ikke får plads på holdet.

Hvis du har booket et hold og ikke møder op, koster det 50 kr. i no show fee.

Er du forhindret i at komme skal du framelde dig holdet senest 2 timer før. 

Hvis du er på venteliste, får du en email minimum 2 timer før holdstart, om du har fået plads på holdet. Møder du ikke op efter du er blevet tildelt en plads, vil du blive trukket et no show fee på 50 kr. 

Dit medlemskab følger dit/dine barn/børn, så både mor, far, bedsteforældre, gudforældre, søster eller barnepige kan bruge medlemskabet sammen med barnet. I er også velkommen til at komme sammen, da voksne er gratis og medlemskabet er bundet op på barnet.

Hvis man ikke er medlem, er det muligt at købe en entré til 60 kr. pr. barn – det er gratis for voksne at komme. Entréen gælder den pågældende dag, som den er købt. 

Babyer under 3 mdr. samt børn fra 6 år er gratis. Dog beder vi jer om at respektere, at lille house er et hus som favner om de små børn.

Det er ikke muligt at deltage i vores hold, hvis man ikke er medlem. Du kan dog købe en prøvetime, hvis du ønsker at prøve et hold af, inden du binder dig til et medlemskab. Køber du efterfølgende et medlemskab (inden for 24 timer efter prøvetime), kan du spare oprettelsesgebyret.

Det er også muligt at købe klippekort, hvor adgang til little house kun er gratis de dage, man skal på hold.

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke i little house. 

Det er dog tilladt at medbringe specialgrød til sit spædbarn.

Er der noget vi mangler i forhold til dit barn, så sig det endelig til os. Måske det kan komme på menuen. 

Ja – hvis du vælger Premium medlemskabet, vil du altid kunne medbringe op til 2 børn.

Vælger du Exclusive, vil du kunne medbringe 3 børn og booke 2 hold ad gangen.

Vælger du VIP vil du kunne medbringe 3 børn og booke 3 hold ad gangen.

Ved alle medlemskaber har du fleksibiliteten til at vælge mellem alle hold i alle huse.

Dit medlemskab er bindende med løbende måned + en måned fra den dato du i måneden trækkes for dit medlemskab (købsdato). Det er dit eget ansvar at opsige medlemskabet, såfremt du ikke ønsker at bruge det længere. Dette gør du på din brugerprofil. 

Medlemskabet bliver fornyet hver måned på den dato du købte medlemskabet. 

Du kan ændre dit medlemskab ved at kontakte os på info@little-house.dk. Opgradering kan ske fra dags dato, eller når du ønsker. Nedgradering kan ske inden medlemskabet fornyes. Når du ændrer dit medlemskab, har du løbende måned + 1 måned i bindingsperiode i dit nye medlemskab.

Det afhænger af hvilken type event/foredrag, men nogle af dem er gratis for medlemmer og nogle får man medlemsrabat på. 

Hvis et event eller foredrag har et fee, vil dette være beskrevet i opslaget.

Medlemskabet kan sættes i bero fra ønsket dato og en måned frem. Ved ny påbegyndelse af medlemskab er opsigelse løbende måned + 1 måned i opsigelse. Det er gratis at sætte i bero og kan gøres 1 gang hver 6. måned. Medlemskaber købt som tilbud, kan ikke sættes i bero i tilbudsperioden.