fbpx

little house

Det afhænger af dit medlemskab. Under medlemskaber kan du se hvor mange bookinger der hører til medlemskabet. Vi har 6 forskellige medlemskaber at vælge i mellem. Har du Standard medlemskabet med 1 booking, kan du altid kun have 1 booking/reservation ad gangen. Dvs. at du er sikret min. 1 hold pr. uge. Har du f.eks. været til yoga mandag formiddag, kan du booke en ny tid efter yoga allerede til om eftermiddagen såfremt der er plads. Har du 2 bookinger i dit medlemskab, vil du kunne lave 2 bookinger ad gangen, så du både kan booke f.eks. yoga mandag formiddag til dig selv og samtidigt sikre en plads til tumledans eller ballet til dit barn. 

Du kan frit vælge mellem alle holdene som er på programmet. Det er fuldstændig op til dig, om du vil gå til fit mom, yoga, pilates, babyrytmik, babytegn, tumlastik, dans, ballet, MGP, tumlefodbold etc. Du har altså mulighed for at prøve en masse forskellige hold og finde dine egne favorithold, uden at binde dig andre steder til 3 måneder på et type hold på en fast tid. Fleksibilitet er vigtigt i en småbørnsfamilie. Hvor mange hold du kan gå til om ugen afgøres af dit medlemskab og ledighed på holdene. 

Hvis du gerne vil booke flere hold end hvad dit medlemskab tilllader, skal du enten sende en mail, eller ringe til os, så booker vi det ekstra hold til dig. Hvis du eksempelvis har et Standard medlemskab og gerne vil til yoga mandag formiddag og ved, at du gerne vil have din datter til tumleballet samme aften, kan du tilkøbe et ekstra hold for 100kr. ved at ringe eller skrive til os. 

Har du et Basic medlemskab, kan du altid købe et hold til 125 kr. Booker du et hold som basic medlem og er på venteliste, bliver du kun trukket 125 kr., hvis du får plads på holdet.

Hvis du er forhindret i at deltage i det hold du er tilmeldt, skal du senest framelde dig 2 timer før holdstart. Hvis du ikke er frameldt, vil du blive opkrævet 50 kr. i no show fee. 

Hvis du er på venteliste, er det dit eget ansvar at holde øje med, om du skulle få plads på holdet, og dermed afmelde dig ventelisten, såfremt du er forhindret i at deltage. Du modtager dog en email, såfremt du får plads på holdet. 

Hvis du har booket et hold og ikke møder op, koster det 50 kr. i no show fee.

Er du forhindret i at komme skal du framelde dig holdet senest 2 timer før. 

Hvis du er på venteliste, er det dit eget ansvar at holde øje med, om du skulle få plads på holdet, og dermed afmelde dig ventelisten, såfremt du er forhindret i at deltage. Du modtager dog en email, såfremt du får plads på holdet. Møder du ikke op efter du er blevet tildelt en plads, vil du blive trukket et no show fee på 50 kr. 

Dit medlemskab følger dit/dine barn/børn, så både mor, far, bedsteforældre, gudforældre, søster eller veninde kan bruge medlemskabet sammen med barnet. I er også velkommen til at komme sammen, da voksne er gratis og medlemskabet er bundet op på barnet. 

Hvis man ikke er medlem, er det muligt at købe en entré til 50 kr. pr. barn – det er gratis for voksne at komme. Entréen gælder kun den pågældende dag, som den er købt. 

Børn over 6 år er gratis. Dog beder vi jer om at respektere, at lille house er et hus som favner de små børn. 

Det er ikke muligt at deltage i vores hold, hvis man ikke er medlem. 

Dog er det muligt at deltage i vores forløb uden medlemskab, her i blandt bootcamp, fødselsforberedelse, gravid yoga og ammekursus.

Det er ikke tilladt at medbringe mad eller drikke i little house. 

Det er dog tilladt at medbringe specialgrød til sit spædbarn.

Er der noget vi mangler i forhold til dit barn, så sig det endelig til os. Måske det kan komme på menuen. 

Ja, hvis du vælger Family medlemskabet, vil du altid kunne medbringe op til to børn. Vælger du Premium, vil du kunne medbringe to børn og booke hold til begge børn. Vælger du Exclusive kan du booke 3 hold ad gangen, f.eks. et til dig selv og et til hvert barn ved 2 børn. Ved alle medlemskaber har du fleksibiliteten til at vælge mellem alle hold. 

Dit medlemskab er bindende med løbende måned + en måned fra den dato du i måneden trækkes for dit medlemskab. Det er dit eget ansvar at opsige medlemskabet, såfremt du ikke ønsker at bruge det længere. 

Medlemskabet bliver trukket hver måned på den dato du købte medlemskabet. 

Du kan altid ændre dit medlemskab. Når du ændrer dit medlemskab, har du løbende måned + 1 måned i bindingsperiode i dit nye medlemskab. 

Det afhænger af hvilken type event/foredrag, men nogle af dem er gratis for medlemmer. 

Hvis et event eller foredrag har et fee, vil dette være beskrevet i opslaget.  

Medlemskabet kan sættes i bero fra ønsket dato og en måned frem. Ved ny påbegyndelse af medlemskab er opsigelse løbende måned + 1 måned i opsigelse. Det er gratis at sætte i bero og kan gøres 1 gang hver 6. måned. Medlemskaber købt som tilbud kan ikke sættes i bero i tilbudsperioden.