fbpx

little house

Rytmik & leg 1 - 2 år

Rytmik er leg, bevægelse, sang og musik for børn i alderen 1-2 år og 3-4 år sammen med deres forældre. Vi stimulerer og udvikler børnenes motorik, sanser og musikalitet samtidig med at vi har det sjovt.

Rytmik er for børn af alle slags. Indholdet er altid tilpasset børnenes alder, forudsætninger og interesser. Vi skaber et legende miljø, hvor der er plads til børnenes idéer, og fokus er både på det glade samvær børnene i mellem men også mellem dig og dit barn.
Både børn og voksne er aktive i rytmikken og I får dermed også inspiration til at lege videre sammen derhjemme

Glæd dig til en kvalitets stund med dit barn, sang og rytmik.

Børns muligheder for bevægelse er afgørende for deres samlede udvikling. Det er derfor yderst vigtigt, at de har mulighed for at bruge deres krop og få stimuleret deres sanser. Et barn der føler sig sikker motorisk, har et godt fundament at bygge sit selvværd på.

Helt konkret får barnet en større tiltro til sig selv og sine evner og får nemmere ved at koncentrere sig og sidde stille, når det når skolealderen.

Rytmik & leg 2 - 3 år

Ved at give børnene muligheden for at opbygge en stærk grundmotorik, gennem leg, tumlen og bevægelse, så giver vi dem gode vilkår til at de kan opbygge en tro på dem selv og en stærk plads i livet!

Man bliver aldrig or stor til at synge med. 

På vores hold leger vi med bevægelse gennem sanser, sang, fantasi, sprog, følelser og alt det andet, som børnene har med sig i bagagen.

Alder: 1 – 4 år

  • Alle hold må mor eller far gerne deltage.
  • Hver forberedt på at mor og far også skal være aktive.
  • Du vælger selv hvornår I vil deltage.
  • Se holdplan for næste hold.