Vores Mission

Vi ønsker at samle alle de aktiviteter som du har brug for under din barsel og når de små bliver lidt større op til 5 års alderen – alt sammen samlet under ét tag. 

Et lækkert sted, som føles som dit “second home”. Et sted hvor der er plads til sjov og leg og hvor du kan nyde noget lækkert fra caféen, når dit barn er til dans, tumlefodbold eller ballet. 

Et fleksibelt sted hvor du har mulighed for at tage på andre hold i løbet af ugen, hvis du eller dit barn bliver ramt af sygdom, ferie eller hvis du af andre årsager bliver forhindret lige den dag. 

Vi vil skabe et univers for dine børn med forskellige legeområder og hvor du samtidig har mulighed for at nyde en god kaffe eller sen morgenmad lørdag formiddag. 

Vi håber, at du vil tage godt i mod little house – vi lover, at vi vil tage godt i mod dig og i særdeleshed dit barn.

Savannen

Vi har dedikeret et rum til børnenes bedste venner, nemlig de store dyr fra Afrika. Udover at leve sig ind i en hel malet væg af kunstneren June Alison, er der tegninger, tipi’er, dyrebøger og alverdens legedyr. 

Fra savannen er der også udsyn til vores holdrum, hvor du kan nyde synet af dine børn, når de folder sig ud til de forskellige hold. 

Little house legeborg

Mellem caféen og vores holdrum, har vi fået specialdesignet og bygget en indendørs legeborg som er 3 meter høj og har alverdens huler, vinduer, spejle, trapper og selvfølgelig en rutsjebane, både til de store og til de små.  

Vi siger ikke, at du vil bruge den meget, men dit barn vil elske at tilbringe tiden på legeborgen, mens du nyder en morgenmad eller frokost med venner og familie.

Caféen

Caféen hvor du har overblik over vores legeområder og samtidig kan nyde en lækker morgenmad, frokost, kaffe, te, hjemmelavet muffins mm. 

Vi glæder os til at se jer i caféen. 

Du finder os her

LITTLE HOUSE
VIBORGGADE 70B, ST.
2100 KØBENHAVN Ø​

Centralt belliggende på Østerbro

Tog: 5 min. gang fra Nordhavn station og kommende metrostation

Metro: 8 min. gang fra Trianglen

Parkering: Der er ofte masser af parkeringspladser på og omkring Viborggade mellem kl. 09 – 17.

Pris: Parkering koster 12 kr. i timen 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30-18.00

Tirsdag: 9.30-18.00

Onsdag: 9.30-18.00

Torsdag: 9.30-18.00

Fredag: 9.30-18.00

Lørdag: 9.00-13.00

Søndag: 9.00 -12.00

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS