MOR & BABY yoga

Mor og baby yoga er for dig, som vil dyrke yoga sammen med din baby for at genoptræne din krop, stimulere babys udvikling og give jer begge mere ro og glæde i hverdagen.

Efterfødsels pilates

Pilates er en god og effektiv træning til at komme i god og stærk form. Vi optræner bækkenbund, mave, rygmuskler og laver afspændende øvelser for nakke og skuldre.

FIT MOM

Fit mom er for dig som ønsker at få pulsen lidt højere op. Der vil være fokus på hele kroppen og timerne består med både hop og løb. Træningen vil styrke dit bækken og stramme op omkring både arme, ben, baller og mave.

BOOTCAMP

Little house har udviklet en Bootcamp sammen med vores specialister og tilrettelagt et træningsprogram med kostvejledning som er baseret på din fase i efterfødselsperioden.

Babyrytmik

Vi stimulerer børnenes motorik og leger med børnene på deres præmisser, mens vi giver dem gode rammer til at udforske deres egne sanser. 

babytegn

Ved at bruge babytegn giver vi vores babyer mulighed for at kommunikere, men endnu bedre, giver det mor og far et uvurderlig indblik i hvad der rører sig i hovedet på de små væsener. 

Sang & Musik

At synge med din baby er en stor glæde for dig men også for din baby. Vi synger alle de klassiske børnesange, men tager også hul på en masse nye sange, som du kan synge sammen med din baby. 

Daddy daycare

Der skal også være plads til fædrene og deres babyer. Kom og få en sjov og musikalsk time med dit barn og andre fædre, hvor der synges og leges. Få inspiration til hvordan dit barns sanser kan stimuleres og udvikles.

Mødregrupper

For mange kan det være svært at få plads til 10 mødre og deres dejlige babyer i lejligheden. Det kan også virke uoverskueligt at få ryddet op, bagt kager og klare oprydningen, når alle har forladt ens hjem igen

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30-18.00

Tirsdag: 9.30-18.00

Onsdag: 9.30-18.00

Torsdag: 9.30-18.00

Fredag: 9.30-18.00

Lørdag: 9.00-13.00

Søndag: 9.00 – 12.00

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS