little house

Østerbro Viborggade 70B

Amager Strandlodsvej 5

Valby Pakkerivej 1

Events i little house

Book little house til dit næste event, eller se hvilke events vi har i kalenderen.

fødselsdag eller barnedåb

Hold dit barns næste fødselsdag eller barnedåb hos little house. Vi sørger for mad, underholdning til de mindste i dejlige vante omgivelser. Klik på nedenstående link og se praktisk information og priser.

Events i little house

Vi holder en masse events i little house. Hvis du vil vide mere om hvornår du kan komme til Barselsbanko, foredrag, fødselsdag eller fastelavn eller jul, så se med her.

Barselsbanko

Tag din baby med til banko! Vi har samlet en masse fantastiske præmier fra Nordens bedste brands som uddeles i bedste banko-stil. Tag din bedste barselsven eller mødregruppe med til det hyggeligste barselsevent.

Babymassage

Babymassage er ren kærlighed til din baby. Det skaber nærhed, styrker følesansen og under massagen frigives oxytocin – også kendt som kærlighedshormonet – hos både baby og dig, som er med til at skabe ro i nervesystemet.

Førstehjælp

Skal dit barn også snart til at have mere fast føde? Eller tager dit barn alle mulige småting i munden? Og du har ikke lige helt styr på førstehjælpen til børn hvis de skulle komme til skade eller ved diverse almindelig sygdomme børn får?

Indgang til little house Østerbro
Interiør af little house Østerbro