Mødregrupper i little house

For mange kan det være svært at få plads til 10 mødre og deres dejlige babyer i lejligheden. Det kan også virke uoverskueligt at få ryddet op, bagt kager og klare oprydningen, når alle har forladt ens hjem igen. 

I little house kan jeres mødregruppe komme ligeså tit I ønsker det. Vi laver kaffen, morgenmaden, frokosten, bager kagen og klarer oprydningen

Der er masser af legetøj og aktiveringsmuligheder for de små.

Om I er 5 eller 20 i mødregruppen, er der plads hos little house og vi glæder os til at byde jer velkommen. 

Saml alle aktiviter hos Little house

Som medlem i little house samler du alle dine aktiviteter under samme tag og som mødregruppe betyder det, at I kan starte dagen med en omgang Mor & Baby Yoga, babyrytmik eller f.eks. babytegn. 

Efterfølgende kan I nyde hinanden og babyernes selskab i caféen, hvor vi står for det hele, så I kan fokusere på hinandens selskab og jeres babyer. 

Vi har både et stort pusleområde og et lille amme område, hvis man har brug for at trække sig lidt tilbage med den lille. 

I little house kan du også booke tid hos nogen af landets bedste jordemødre, zoneterapeuter og andre specialister, hvis du har brug for hjælp til amning, søvncoach, massage eller noget helt fjerde.

Vi glæder os til at se jer i little house. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30 – 18

Tirsdag: 9.30 – 18

Onsdag: 9.30 – 18

Torsdag: 9.30 – 18

Fredag: 9.30 – 16

Lørdag: 9.30 – 16

Søndag: Lukket

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS