Savner du din krop

De færreste føder og føler at deres krop ligner sig selv fra før graviditeten. Kampen og træningen for at komme tilbage til ens gamle former kan virke uoverskuelig. Hvornår er det egentlig sundt at begynde at træne og hvad er godt at spise?

Little house har udviklet en barselsbootcamp sammen med vores personlige trænere, fysioterapeut og kostvejleder. Vi har tilrettelagt et træningsprogram som vil booste din krop og er et 8 ugers efterfødselsforløb som også inkluderer kostvejledning.

 Vi har 2 bootcamps:

  • 3-6 måneder efter fødsel (mere skånsom træning)
  • 6-12 måneder efter fødsel (mere cardio og stram op)

Forløbet er 2 gange om ugen og du kan medbringe din baby. Holdet starter ud med at vores fysioterapeut individuelt undersøger om du har delte mavemuskler og andre gener efter fødslen. Ligeledes kigges der på arret, hvis du har været igennem et kejsersnit. 

Træningen udgør størstedelen af bootcampen og er en kombination af pilates, stram op og cardio, som undervises af vores 2 specialister som sideløbende med at være fysioterapeut og kostvejleder også er personlig træner, reformer instruktør samt pilates instruktør. 

Vores kostvejleder vil gennemgå hvordan din kost påvirker psykisk og fysisk velvære og dermed giver dig mere overskud som mor, som også giver mere overskud til amning (hvis du ammer) – jo bedre man har det, des mere mælk producerer man. Du får også viden om hvilke fødevarer der er gode at spise og hvad der er vigtigt at have fokus på, for at øge ens daglige sundhed.

Bootcamp hold 1 afsluttes med en workshop, hvor vi taler om grød, børnemad, familieopskrifter osv.

Bootcamp hold 2 afsluttes med hvordan man spiser sundt i en travl hverdag og får en  dybere indsigt i kalorier og stabilt blodsukker. Her fokuserer vi også på baby/børnemad.

Hvad får du: 

  • Test af din krop af vores dygtige fysioterapeut Carina Schubert som har speciale i delte mavemuskler, før og efter fødsel samt kejsersnit. 
  • 16 gange over 8 uger fordelt på 1 test af krop, 14 træninger og 1 kostforedrag. 
  • En lukket facebookgruppe hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning i opskrifter, kost og træningsøvelser i hjemmet. 
  • Vejledning i kost, ernæring og fødevarer som resulterer i mere overskud og velvære. 
  • En goodiebag.

Forløbet er 2 gange om ugen i 8 uger. Bootcamp inkluderer ikke i little house medlemskab, og man behøver ikke at være medlem for at deltage i vores bootcamp.  

Pris: 3600 kr. for et forløb

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30 – 18

Tirsdag: 9.30 – 18

Onsdag: 9.30 – 18

Torsdag: 9.30 – 18

Fredag: 9.30 – 16

Lørdag: 9.30 – 16

Søndag: Lukket

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS