fbpx

little house

BarselsBootcamp

I samarbejde med vores instruktører, har vi udviklet vores helt egen little house barselsbootcamp og tilrettelagt et træningsprogram, som er baseret på efterfødselsperioden. 

Teamet der underviser dig har baggrunde med speciale i efterfødsel, personlig træner samt div. uddannelser i forskellige træningsforme. Med ekspertviden om kroppe efter fødsel, kan du derfor roligt lægge din krop og sind i trygge hænder hos os. 

Vi sørger for, at træningen er tilrettelagt dig og at pulsen kommer op og du får sved på panden samtidig med, at vi har det sjovt og griner af livets udfordringer som nybagte mødre.

Bootcamp er ikke inkluderet i et little house medlemskab, og man behøver ikke at være medlem for at deltage i vores bootcamp. 

Savner du din krop

De færreste føder og føler at deres krop ligner sig selv fra før graviditeten. Kampen og træningen for at komme tilbage til ens gamle former kan virke uoverskuelig. Hvornår er det egentlig sundt at begynde at træne og hvad er godt at spise? 

little house har udviklet en barselsbootcamp sammen med vores personlige trænere.

Vi har tilrettelagt et træningsprogram, som vil booste din krop på et 6 ugers efterfødselsforløb. 

Forløbet er 2 gange om ugen og du kan altid medbringe din baby hos os. Bootcampen starter ud med en bodytest samt en snak om dine mål.

Træningen er en kombination af flere træningsformer, hvorfor træningen kan variere fra gang til gang samt hus til hus. 

Du modtager også en digital kostinspiration, hvor du kan læse om hvordan din kost påvirker psykisk og fysisk velvære og dermed giver dig mere overskud som mor, som også giver mere overskud til amning (hvis du ammer) – jo bedre man har det, des mere mælk producerer man. Du får også viden om hvilke fødevarer der er gode at spise og hvad der er vigtigt at have fokus på, for at øge ens daglige sundhed. Alt dette modtager du som en digital præsentation og kan derfor læse det igennem lige når det passer dig. Præsentationen er til inspiration og er ikke set som en specifik kostplan.  

Test af din krop vil foregå på din første træningsdag og varer ca. 10-15 min. Du modtager mere info om dette, når vi nærmer os startdato for bootcampen. Testen gentages efter sidste træningsdag, hvor vi sammen kigger på dine resultater. 

Forløbet er 2 gange om ugen og tidspunkterne kan variere fra hus til hus.

Bootcamp er ikke inkluderet i et little house medlemskab, og man behøver ikke at være medlem for at deltage i vores bootcamp.