little house

Østerbro Viborggade 70B

Amager Strandlodsvej 5

Valby Pakkerivej 1

BarselsBootcamp

I samarbejde med vores instruktører, har vi udviklet vores helt egen little house barselsbootcamp og tilrettelagt et træningsprogram, som er baseret på efterfødselsperioden. 

Teamet der underviser dig har baggrunde med speciale i efterfødsel, personlig træner samt div. uddannelser i forskellige træningsforme. Med ekspertviden om kroppe efter fødsel, kan du derfor roligt lægge din krop og sind i trygge hænder hos os. 

Vi sørger for, at træningen er tilrettelagt dig og at pulsen kommer op og du får sved på panden samtidig med, at vi har det sjovt og griner af livets udfordringer som nybagte mødre.

Vores bootcamps er ikke inkluderet i et little house medlemskab, og man behøver ikke at være medlem for at deltage i vores bootcamps. 

Gruppe af mødre efter træning med deres babyer

Andre træningsformer til mødre

kvinde der træner på en foam roller

Mom flow

Momflow er en god og stærk kombination af pilates og yoga med et godt flow i alle øvelserne. Træningen vil gøre dig stærk og smidig og du vil komme i god form. 

Fit mom

Fit mom er for dig som ønsker at få pulsen lidt højere op. Der vil være fokus på hele kroppen og timerne består med både hop og løb. Træningen vil styrke dit bækken og stramme op omkring både arme, ben, baller og mave.

Pilates

Efterfødsels pilates er en god og effektiv træning til at komme i god og stærk form. Vi træner bækkenbund, mave- og rygmuskler og laver afspændende øvelser for nakke og skuldre.

Mor laver yoga med baby

Yoga

Mor & baby yoga er for dig, som vil dyrke yoga sammen med din baby for at genoptræne din krop, stimulere babys udvikling og give jer begge mere ro, balance og glæde i hverdagen.