little house

Østerbro Viborggade 70B

Amager Strandlodsvej 5

Valby Pakkerivej 1

Vores mission

Vi ønskede at samle alle de aktiviteter du har brug for i din barsel og når de små bliver lidt større op til 6 års alderen – alt sammen samlet under ét tag. 

Et lækkert sted, der føles som dit “andet hjem”. Et sted hvor der er plads til sjov og leg og hvor du kan nyde noget lækkert fra caféen, når dit barn er til dans, rytmik eller ballet. 

Et fleksibelt sted hvor du har mulighed for at tage på hold, når det passer ind i jeres hverdag og hvor du frit kan vælge mellem alle vores hold på tværs af vores huse.   

Vi ville skabe et univers for dine børn med forskellige legeområder og hvor du samtidig har mulighed for at nyde en god kaffe, morgenmad og frokost. 

Vi håber, at du vil tage godt imod little house – vi lover, at vi vil tage godt i mod dig og i særdeleshed dit barn.

Little house founders

Bag little house finder du Patricia Westermann Thomassen og Michael Fugmann. Privat er de forældre til Rose og Maximilian og da Rose var lille, manglede Patricia netop det sted little house er blevet til. De kastede sig ud på en rejse med et innovativt koncept som tog København med storm i januar 2019, og sidenhen er der åbnet flere little houses.