fbpx

little house

Vores mission

Vi ønsker at samle alle de aktiviteter som du har brug for under din barsel og når de små bliver lidt større op til 5 års alderen – alt sammen samlet under ét tag. 

Et lækkert sted, som føles som dit “second home”. Et sted hvor der er plads til sjov og leg og hvor du kan nyde noget lækkert fra caféen, når dit barn er til dans, tumlefodbold eller ballet. 

Et fleksibelt sted hvor du har mulighed for at tage på hold, når det passer i jeres hverdag og frit kan vælge mellem alle vores hold på tværs af vores huse.   

Vi vil skabe et univers for dine børn med forskellige legeområder og hvor du samtidig har mulighed for at nyde en god kaffe, morgenmad eller frokost. 

Vi håber, at du vil tage godt imod little house – vi lover, at vi vil tage godt i mod dig og i særdeleshed dit barn.

Little house legeborg

I little house finder du flere områder med legeområder. Alt fra savanne rum fyldt med dyr, gynger masser af legetøj og selvfølgelig en stor legeborg, med rutchebaner, tårne og en hemmelig “kids crib”  

Vi siger ikke, at du vil bruge den meget, men dit barn vil elske at tilbringe tiden på legeborgen, mens du nyder en morgenmad eller frokost med venner og familie.