fbpx

little house

Nytårsmenu // take away

Vi har sammensat den perfekte nytårsmenu, som kræver minimal arbejde og I har mulighed for at afhente i jeres foretrukne little house på Østerbro, Amager eller Valby. 

3 retters nytårsmenu

  • Luftig og cremet bisque på skaldyr med argentinske rejer
  • Grillet oksemørbrad med Karl Johan creme, grillet kejserhat og trøffelglace
  • Panna Cotta på vanilje med brombær og hindbær glace samt chokoladecrumble 

 

Pris: 375 kr. pr. voksen / 165 kr. pr. barn. 

Vi har valgt at lave et begrænset antal menuer, som kan bestilles indtil d. 27. december eller til vi er udsolgt. 

  • Forret:

Luftig og cremet bisque på skaldyr med argentinske rejer

Vi har langtidsmarineret rejerne, så de kun skal varmes i 2 x 15 sek på en varm pande med olivenolie. Bisquen er kogt godt ind på jomfruhummer, rejer, champagne, smør og krydderurter. Denne skal blot lunes op og piskes inden servering med et piskeris eller en stavblender (stavblender foretrækkes). Hertil har vi langtidsbagt vilde tomater, lavet en pigmente på peberfrugt som serveres med pillede hasselnødder og en filtreret grøn olie. 

  • Hovedret:

Grillet oksemørbrad med Karl Johan creme, grillet kejserhat & trøffelglace

200 g  sydamerikansk oksemørbrad har vi grillet af, så den blot skal varmes i ovnen på 180 grader i 8 min. (hvis den ønskes mindre rød, skal du blot give den et par ekstra minutter). Hertil serveres en Karl Johan creme med grillet kejserhat samt en puree på kartoffel og vesterhavsost. Både creme og puree varmes i ovnen i 5-10 min. ved 180 grader. Ønskes pureen mere creamy, kan du blot røre lidt ekstra smør i pureen inden servering. Til sidst forkæles I med vores meget populære glace lavet på rødvin og trøffel.  

  • Dessert:

Panna Cotta på vanilje med glace af brombær og hindbær drysset med chokoladecrumble

Panna Cotta på vanilje med en glace lavet på brombær og hindbær. Hertil en creme af bærkompot og drys af chokoladecrumble. Desserten er klar til servering. 

  • Børnemenu:

Pasta bolognaise lavet på oksemørbrad og Panna Cotta til dessert

Vores populære hjemmelavet bolognaise, som er lavet på sydamerikansk oksemørbrad og reduceret tomatjuice.

 

Vores menu er sammensat ud fra gode råvarer og delikate smagsoplevelser, som på kort tid kan serveres som den perfekte nytårsmenu, uden at bruge meget tid i køkkenet. Hver ret tager max. 5 min. at anrette og selve opvarmning er blot at sætte i ovnen eller stege på komfuret. Der medfølger en detaljeret vejledning med menuen. 

Rigtig godt nytår og velbekommen. 

Bestil nytårsmenu

Du bestemmer selv om du vil hente din nytårsmenu i little house på Østerbro, Amager eller Valby – dette vælger du ved bestilling. 

Afhentning er lørdag den 31. december i nedenstående tidsrum: 

little house Amager: kl.10.00 – 11.00

little house Valby: kl.12.00 – 13.00

little house Østerbro: kl.12.30 – 13.30

Min. 4 kuverter ved bestilling. 

Det praktiske

Bestillingsfrist: 

Deadline for bestilling er d. 27. december 2022 kl. 16.00 eller når vi er udsolgt. 

Afhentning & anretning:

Jeres bestilling afhentes i jeres favorit little house på Østerbro, Amager eller Valby. Der medfølger en vejledning til at klargøre de sidste detaljer samt anretning af retterne. 

Ændring til menu:

Menuen er fastlagt og der kan ikke ændres i den. 

Ændring af kuverter:

Ændring af kuverter skal være os i hænde senest d. 27. december 2022. 

Aflysning:

Ved aflysning inden d. 23. december, tilbagebetales antal kuverter 100%. Ved aflysning efter d. 23. december kan antal kuverter ikke refunderes. 

Allergener:

Forklaring af disse medfølger i menuen.