5 serveringer 395,-
Manitoba brød, pisket smør og aske
Boquerones, chili og hvidløg
Tatar på oksekød
Ceviche af kammusling
Iberico pluma, knust kartoffel og vesterhavsost, grillet kejserhat,
Rødvinsglace, friskrevet vintertrøffel
—————————–
8 serveringer 475,-
Manitoba brød og pisket smør og aske
Boquerones med chili og hvidløg
Burrata med romesco, hasselnødder, dehydreret tomater og aske
Rørt tatar på oksekød
Stenbiderrogn
Hvidvins sorbet med pærejuice
Ceviche på kammusling
Iberico pluma, knust kartoffel og vesterhavsost, grillet kejserhat,
Rødvinsglace, friskrevet vintertrøffel
—————————–
Snacking
Manitoba brød med pisket smør 55 kr.
Syltet Boquerones chili og hvidløg 65 kr.
Røget mandler og oliven 45 kr.
Fritteret blå kartofler med eddike og hindbærpulver 55 kr.
—————————–
Forretter
Buratta romesco, piment d’espelette, hasselnødder, dehydret tomater 115 kr.
Rørt tatar af okseinderlår, rugbrøds crumble, chimichurri og comté 155 kr.
Ceviche af norsk kammusling, agurk, picual olie, sølvløg, blåmusling, aji amarillo, sauce på chardonnay og citron 145 kr.
—————————–
Hovedretter
Grillet frilandskylling, pure gullerød, sauce på appelsin, hvidvin klar kylling smør 295 kr.
Iberico pluma, knust kartoffel og vesterhavsost, grillet kejserhat,
Rødvinsglace, friskrevet vintertrøffel 325 kr.
Grillet helleflynder m. puré, blancheret fennikel,
sauce på reduceret kærnemælk, champagne og musling 295 kr.
Risotto på Karl Johan svampe og trøffel, syltede svampe og friskrevet vintertrøffel 295 kr.
—————————–
Desserter
Panna cotta på fåremælk, gele på hindbær & brombær og brændt chokolade 85 kr.
Sorbet af hvidvin og kærnemælk med olieven olie 85 kr.
—————————–
Til de små
Pasta med bolognese på oksemørbrad 95 kr.
Fritteret frilandskylling med fritter 105 kr.
Sundae is på jordbær med skumfiduser og krymmel 85 kr.