Snacking 40 kr. pr. ret
• Lunt manitobabrød med pisket smør & friskost
• Oliven & saltmandler
• Friteret blå kartofler med eddikepulver & havsalt
• Tørret skinke i tynde skiver
• Snackgrønt med rørt friskost
• Pommes frites med Karl Johan salt, mayo & revet parmesan
Små retter 80 kr. pr. ret
• Stracciatella med citron, olivenolie & radiser
• Burrata med olivenolie & sort peber
• Toast m trøffeltapanade, 2 slags ost & tørret skinke
• Kartoffelgratin toppet med urter
• Rå tun med avocado, sesam-soya & ristet løg
• Lun bønnesalat med syltet løg, fennikel & pocheret æg
• Grøn salat med vinaigrette, brødcroutoner & syltet løg
Mellem retter 160 kr. pr. ret
Børn under 8 år halv pris / halv størrelse
• Spaghetti m smør & 2 slags ost
• Spaghetti med tomat & basilikum
• Spaghetti med kødboller i tomat
• Friteret frilandskylling med mayo & pommes
• Fisk i tempura med mayo & pommes
• Rørt tatar med chips & grøn salat
Store retter 260 kr. pr. ret
Børn under 8 år halv pris / halv størrelse
• Rib eye 250 gram, bearnaise, pommes & grøn salat
• Dagens fisk, pocheret æg, sennepshollandaise, estragon & fennikel
• Svamperisotto med trøffel, bagt selleri & hasselnødder
Efter retter 60 kr. pr. ret
• 3 slags ost m kompot & knækbrød
• Vaniljeis med lun chokoladesauce
• Sundae med skumfiduser, krymmel & jordbærkompot