Alle dine favoritter
Lindgreens køkken er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og serverer Comford food med et twist.
Der arbejdes med økologi når det giver mening og vi anvender altid udvalgt kød og fisk med udgangspunkt i dyrevelfærd og bæredygtighed.
Vi arbejder kun med én seating, så du kan nyde din aften fuldt ud.
A la Carte Menu
TASTING MENU
5 serveringer (min. 2 pers. / delvis sharing) 395,-
Manitoba brød, pisket smør m. aske
Boquerones, chili og hvidløg
Rørt tatar af okse m. crunch
Ceviche på kammusling, sauce på Chardonnay og citron
Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, friteret porre og rødvinsglace
5 serveringer (min. 2 pers. / delvis sharing) 395,-
Manitoba brød, pisket smør m. aske
Boquerones, chili og hvidløg
Burrata og tomater
Ceviche på kammusling, sauce på Chardonnay og citron
Grillet helleflynder m. puré, blancheret fennikel, sauce på kærnemælk, champagne og musling
7 serveringer (min. 2 pers. / delvis sharing) 595,-
Grøn gazpacho m. saltet is på olivenolie
Manitoba brød og pisket smør m. aske
Boquerones m. chili og hvidløg
Rørt tatar af okse m. friteret jordskokker
Ceviche på kammusling m. sauce på Chardonnay og citron
Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, fritteret porre og rødvinsglace
Pære, vaniljeis og chokoladesauce
(priser er per person)
—————————–
Snacking
Manitoba brød, pisket smør m. aske 55 kr.
Boquerones chili og hvidløg 65 kr.
Røgede saltet mandler og oliven 45 kr.
Fritteret blå kartofler m. eddike- og hindbærpulver 55 kr.
Forretter
Burrata, tomater, friteret basilikum 115 kr.
Grøn gazpacho m. saltet is på olivenolie 115 kr.
Rørt tatar af okse m. crunch og friteret jordskokker 155 kr.
Ceviche på kammusling, agurk, sølvløg og sauce på Chardonnay og citron 145 kr.
Jordskokkesuppe m. friteret jordskokke, serranoskinke og dildolie 145 kr.
Hovedretter
Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, friteret porre og rødvinsglace 335 kr.
Iberico pluma, kartoffelpuré m. vesterhavsost, grillet kejserhat, rødvinsglace og vintertrøffel 335 kr.
Grillet helleflynder, blomkålspuré, blancheret fennikel m. sauce på kærnemælk, champagne og musling 295 kr.
Spaghetti m. friskrevet vintertrøffel 210 kr.
Desserter
Mørk chokolade, sorbet, røde bær, mynte og olivenolie 105 kr.
Pære, vaniljeis og chokoladesauce 105 kr.
—————————–
Til de små
Pasta bolognese på oksemørbrad 95 kr.
Friteret frilandskylling med fritter 105 kr.
Sundae is m. skumfiduser og krymmel 85 kr.
* Der tages forbehold for ændringer i menuen
Vine & andre drikke
Champagne & Mousserende Vine
NV – Traditionelle Brut 1. Cru – Chardonnay/Pinot Noir/Meunier – Locret-Lachaud – 650
NV – Corpinnat Brut Reserve Rosé – Trepat/Grenache/Xarel-lo – Castellroig – 350
NV – Corpinnat Brut Reserve – Xarel-lo/Macabeo/Parellada/Chardonnay – Castellroig – 400
NV – Crémant de Bourgogne – Chardonnay/Pinot Noir – G. Duboeuf – 120/500
Hvidvin
2020 – Les Elements – Riesling – Domaine Bott Geyl – Alsace – Frankrig – 110/435
2019 – Chardonnay – Les Vins Georges Duboeuf – Bourgogne – Frankrig – 110/435
2016 – Albariño – Casa do Sol – Rias Baixas – Spanien – 600
2020 – Kung Fu Girl – Riesling – Charles Smith – Washington – USA – 625
2021 – Cloudy Bay – Sauvignon Blanc – Joyeux & Sorrell – Marlborough – New Zealand – 650
2019 – Bourgogne Blanc – Chardonnay – Domaine de la Maltroye – Bourgogne – Frankrig – 700
2019 – Perle Des Gabares ØKO – Sauvignon Blanc – Biovidis – Pouilly-Fumé – Frankrig – 825
2016 – Pouilly-Fumé ‘Triptyque’ – Sauvignon Blanc – A.Cailbourdin – Loire – Frankrig – 950
2018 – Russian River Vally ‘Peugh Vineyards’ – Chardonnay – Anthill – Californien – 1000
2019 – Meursault ‘Clos Saint-Félix’ – Chardonnay – Domaine Michelot – Bourgogne – Frankrig – 1250
Rødvin
2019 – Valpolicella ‘Altarol’ – Corvina Blend – Corte Figaretto – Veneto – Italien – 110/435
2020 – Pinot Noir – Arthur Barolet & Fils – Bourgogne – Frankrig 110/435
2020 – Côtes de Rhône – Grenache Blend – Domaine Charvin – Rhône – Frankrig – 500
2020 – Fleurie Tardive – Gamay – Clos de la Roilette – Beaujolais – Frankrig – 550
2020 – Crozes-Hermitage – Syrah – Domaine Laurent Habrard – Phône – Frankrig – 625
2015 – Ormeaux – Merlot/Carbernet Franc – Clos Puy Arnaud – Bordeaux- Frankrig – 655
2018 – Châteauneuf-du-Pape – Grenache Blend – Domaine Charvin – Rhône – 925
2016 – Brunello di Montalcino – Sangiovese – Ucceliera – Toscana – Italien – 1000
2018 – Flor de Pingus – Tempranillo – Dominio de Pingus – Ribera del Duero – Spanien – 1550
Øl
Møns fadøl – 55
Møns flaskeøl – 55
Sodavand
Coca Cola – 35
Coca Cola Zero – 35
Squash Appelsin – 35
Lemonader fra Bryghuset Møn
Rabarber – 45
Hyldeblomst – 45
Æble – 45
Vand
Vand m/u brus – 20 kr. pr. person (hele bordet)
Kaffe
Cappuccino – 45
Latte – 45
Cortado – 45
Americano – 35
Espresso – 35
Te – 35
Cocktails
Dark ’N’ Stormy – 125
Gin & Tonic – 125
Espresso Martini – 125
Åbningstider a la carte:
Tirsdag – Torsdag kl. 16.30 – 22.00
Fredag kl. 16.30 – 24.00
Lørdag kl. 16.30 – 24.00