fbpx

little house

A la carte

Alle dine favoritter

Lindgreens køkken er baseret på solidt håndværk, gode råvarer og serverer Comford food med et twist.

Der arbejdes med økologi når det giver mening og vi anvender altid udvalgt kød og fisk med udgangspunkt i dyrevelfærd og bæredygtighed.

Vi arbejder kun med én seating, så du kan nyde din aften fuldt ud.

A la Carte Menu

TASTING MENU

 

5 serveringer  (min. 2 pers. / delvis sharing)     395,-

Manitoba brød, pisket smør m. aske

Boquerones, chili og hvidløg

Rørt tatar af okse m. crunch

Ceviche på kammusling, sauce på Chardonnay og citron

Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, friteret porre og rødvinsglace

 

5 serveringer  (min. 2 pers. / delvis sharing)   395,-

Manitoba brød, pisket smør m. aske

Boquerones, chili og hvidløg

Burrata og tomater

 Ceviche på kammusling, sauce på Chardonnay og citron

Grillet helleflynder m. puré, blancheret fennikel, sauce på kærnemælk, champagne og musling

 

7 serveringer  (min. 2 pers. / delvis sharing)     595,-

Grøn gazpacho m. saltet is på olivenolie

Manitoba brød og pisket smør m. aske

Boquerones m. chili og hvidløg

Rørt tatar af okse m. friteret jordskokker

Ceviche på kammusling m. sauce på Chardonnay og citron

Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, fritteret porre og rødvinsglace

Pære, vaniljeis og chokoladesauce     

 

(priser er per person) 

—————————–

 

Snacking

Manitoba brød, pisket smør m. aske      55 kr.

Boquerones chili og hvidløg      65 kr.

Røgede saltet mandler og oliven      45 kr.

Fritteret blå kartofler m. eddike- og hindbærpulver    55 kr.

 

Forretter

            Burrata, tomater, friteret basilikum   115 kr.

Grøn gazpacho m. saltet is på olivenolie     115 kr. 

Rørt tatar af okse m. crunch og friteret jordskokker     155 kr.

Ceviche på kammusling, agurk, sølvløg og sauce på Chardonnay og citron   145 kr.

Jordskokkesuppe m. friteret jordskokke, serranoskinke og dildolie      145 kr.

 

Hovedretter

Grillet oksemørbrad, gulerodspuré, friteret porre og rødvinsglace     335 kr.

Iberico pluma, kartoffelpuré m. vesterhavsost, grillet kejserhat, rødvinsglace og vintertrøffel     335 kr.

Grillet helleflynder, blomkålspuré, blancheret fennikel m. sauce på kærnemælk, champagne og musling    295 kr.

Spaghetti m. friskrevet vintertrøffel     210 kr.

 

Desserter

Mørk chokolade, sorbet, røde bær, mynte og olivenolie     105 kr.

Pære, vaniljeis og chokoladesauce      105 kr.

—————————–

Til de små

Pasta bolognese på oksemørbrad        95 kr.

Friteret frilandskylling med fritter        105 kr. 

Sundae is m. skumfiduser og krymmel        85 kr.

 

* Der tages forbehold for ændringer i menuen

Vine & andre drikke

 

 

Champagne & Mousserende Vine

NV – Traditionelle Brut 1. Cru – Chardonnay/Pinot Noir/Meunier – Locret-Lachaud – 650

NV – Corpinnat Brut Reserve Rosé – Trepat/Grenache/Xarel-lo – Castellroig – 350

NV – Corpinnat Brut Reserve – Xarel-lo/Macabeo/Parellada/Chardonnay – Castellroig – 400

NV – Crémant de Bourgogne – Chardonnay/Pinot Noir – G. Duboeuf – 120/500

 

Hvidvin

2020 – Les Elements – Riesling – Domaine Bott Geyl – Alsace – Frankrig – 110/435

2019 – Chardonnay – Les Vins Georges Duboeuf – Bourgogne – Frankrig – 110/435

2016 – Albariño – Casa do Sol – Rias Baixas – Spanien – 600

2020 – Kung Fu Girl – Riesling – Charles Smith – Washington – USA – 625

2021 – Cloudy Bay – Sauvignon Blanc – Joyeux & Sorrell – Marlborough – New Zealand – 650

2019 – Bourgogne Blanc – Chardonnay – Domaine de la Maltroye – Bourgogne – Frankrig – 700

2019 – Perle Des Gabares ØKO – Sauvignon Blanc – Biovidis – Pouilly-Fumé – Frankrig – 825

2016 – Pouilly-Fumé ‘Triptyque’ – Sauvignon Blanc – A.Cailbourdin – Loire – Frankrig – 950

2018 – Russian River Vally ‘Peugh Vineyards’ – Chardonnay – Anthill – Californien – 1000

2019 – Meursault ‘Clos Saint-Félix’ – Chardonnay – Domaine Michelot – Bourgogne – Frankrig – 1250

 

Rødvin

2019 – Valpolicella ‘Altarol’ – Corvina Blend – Corte Figaretto – Veneto – Italien – 110/435

2020 – Pinot Noir – Arthur Barolet & Fils – Bourgogne – Frankrig 110/435

2020 – Côtes de Rhône – Grenache Blend – Domaine Charvin – Rhône – Frankrig – 500

2020 – Fleurie Tardive – Gamay – Clos de la Roilette – Beaujolais – Frankrig – 550

2020 – Crozes-Hermitage – Syrah – Domaine Laurent Habrard – Phône – Frankrig – 625

2015 – Ormeaux – Merlot/Carbernet Franc – Clos Puy Arnaud – Bordeaux- Frankrig – 655

2018 – Châteauneuf-du-Pape – Grenache Blend – Domaine Charvin – Rhône – 925

2016 – Brunello di Montalcino – Sangiovese – Ucceliera – Toscana – Italien – 1000

2018 – Flor de Pingus – Tempranillo – Dominio de Pingus – Ribera del Duero – Spanien – 1550

 

Øl

Møns fadøl – 55

Møns flaskeøl – 55

 

Sodavand

Coca Cola – 35

Coca Cola Zero – 35

Squash Appelsin – 35

 

Lemonader fra Bryghuset Møn

Rabarber – 45

Hyldeblomst – 45

Æble – 45

 

Vand

Vand m/u brus – 20 kr. pr. person (hele bordet)

 

Kaffe

Cappuccino – 45

Latte – 45

Cortado – 45

Americano – 35

Espresso – 35

Te – 35

 

Cocktails

Dark ’N’ Stormy – 125

Gin & Tonic – 125

Espresso Martini – 125

 

Lindgreens Allé 3 - Kbh. S

Åbningstider a la carte:
Tirsdag – Torsdag kl. 16.30 – 22.00
Fredag kl. 16.30 – 24.00
Lørdag kl. 16.30 – 24.00