Little House MISSION

er at skabe

Little house blev skabt ud fra den vision at etablere et ‘second home’. Et hyggeligt og hjemmeligt sted at tage hen, når man er på barsel. Et sted der samler alle de aktiviter man gerne vil gå til – både som voksen og barn. Alt sammen samlet under ét tag. 

Et sted hvor der er plads til leg og hygge mens man kan nyde en lækker og sund morgenmad og frokost. 

Efter at have talt med forskellige fantastiske motorik-, rytmik-, danse- og balletundervisere, blev vi enige om at tilføje flere børneaktiviteter på programmet. Dette gjorde vi fordi vi selv har oplevet at gå til forskellige aktiviter med vores barn og for at være ærlig, så har størstedelen af dem været helt fine, men vi savnede at der var plads til at blive og hænge ud før og efter undervisningen. Vi savnede også, at vi kunne få en ordentlig kaffe og den gode morgenmad/frokost, mens vores barn havde det sjovt.  Vi savnede at mødes med vores venner og catche op, uden at skulle løbe rundt efter børnene fordi der ikke var legefaciliteter.

Vi havde også en vision om at skabe en større fleksibilitet for den moderne familie, så aktiviteter ikke altid lå samme dag på samme tidspunkt. Vi oplevede, at vi missede en stor del af de tilmeldte timer, fordi at vi enten havde et lille barn med feber eller vi var ude at rejse. 

Da projektet tog form, blev vi hurtigt enige om også at tilbyde huset til barnedåbe og fødselsdage. Både fordi børnene har en fest og kan lege i massevis af timer i little house, mens også for at mor og far kan nyde sit barns store dag, hvor det hele ikke går op i praktik, madlavning og koordinering – den del står vi for. 

Nu er vores mission at gøre alt dette bedre og nemmere og derfor har vi skabt little house – som vi håber I vil tage godt i mod. 

Vi glæder os til at se jer i little house. 

Patricia Westermann Thomassen

Tilføj din overskrift tekst her

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30 – 18.00

Tirsdag: 9.30 – 18.00

Onsdag: 9.30 – 18.00

Torsdag: 9.30 – 18.00

Fredag: 9.30 – 18.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag: 9.00 – 12.00

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS