Som medlem vælger du frit imellem alle vores hold, når det passer dig, din baby, dit barn og jeres hverdag. Vi har samlet alle de aktiviteter du og dit barn har brug for fra han/hun kommer til verden og hele vejen op til 5 års alderen. For os er fleksibilitet et nøgleord hos den moderne familie og med et medlemskab i little house vælger du selv hvad og hvornår I vil gå til til hold. 

MOR & BABY yoga

Mor og baby yoga er for dig, som vil dyrke yoga sammen med din baby for at genoptræne din krop, stimulere babys udvikling og give jer begge mere ro og glæde i hverdagen.

Efterfødsels pilates

Pilates er en god og effektiv træning til at komme i god og stærk form. Vi optræner bækkenbund, mave, rygmuskler og laver afspændende øvelser for nakke og skuldre.

FIT MOM

Fit mom er for dig som ønsker at få pulsen lidt højere op. Der vil være fokus på hele kroppen og timerne består med både hop og løb. Træningen vil styrke dit bækken og stramme op omkring både arme, ben, baller og mave.

Babyrytmik

Vi stimulerer børnenes motorik og leger med børnene på deres præmisser, mens vi giver dem gode rammer til at udforske deres egne sanser. 

babytegn

Ved at bruge babytegn giver vi vores babyer mulighed for at kommunikere, men endnu bedre, giver det mor og far et uvurderlig indblik i hvad der rører sig i hovedet på de små væsener. 

Daddy daycare

Der skal også være plads til fædrene og deres babyer. Kom og få en sjov og musikalsk time med dit barn og andre fædre, hvor der synges og leges. Få inspiration til hvordan dit barns sanser kan stimuleres og udvikles.

BOOTCAMP

Little house har udviklet en Bootcamp sammen med vores specialister og tilrettelagt et træningsprogram med kostvejledning som er baseret på din fase i efterfødselsperioden.

TUMLEDANS

Vi udvikler barnets naturlige danseglæde ved hjælp af rytmik, leg og dans. Glæd dig til en stemningsfuld oplevelsen sammen med dit barn.

TUMLEBALLET

Dans og bevæg dig med din tumling. Om dit barn lige er begyndt at gå eller løber derudad, så er tumleballet en skøn måde at stimulere dit barns naturlige lyst til at bevæge sig til musik.

TUMLEFODBOLD

Leg med bold er noget af det sjoveste og derfor har vi oprettet vores helt eget tumlefodbold hold allerede fra 1,5 års alderen.

TUMLASTIK

Tumlastik, sang og musik er for børnene i alderen 1-5 år og deres forældre. Vi stimulerer og udvikler vores børns motorik, sanser og musikalitet samtidig med at vi har det sjovt sammen med vores børn.

DISNEY DANS

Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt synge med på alle de kendte Disney klassikere de kender fra fjernsynet. 

baLLET

Ballet er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. En kombination af leg og motorik samtidig med at børnene lærer at lave pirouetter og stå på et ben med armene over hovedet. 

MGP

MGP er en del af little house danseskole for børn. Her vil dit barn lære en masse sjove og cool dansetrin samt kaste nogle seje håndtegn, ligesom børnene i MGP i fjernsynet. 

SANG OG MUSIK

På dette hold handler det om at vi leger, griner, synger og hygger os. Dit barn vil glæde sig til at komme hver gang.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30-18.00

Tirsdag: 9.30-18.00

Onsdag: 9.30-18.00

Torsdag: 9.30-18.00

Fredag: 9.30-18.00

Lørdag: 9.00-13.00

Søndag: 9.00 – 12.00

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30-18.00

Tirsdag: 9.30-18.00

Onsdag: 9.30-18.00

Torsdag: 9.30-18.00

Fredag: 9.30-18.00

Lørdag: 9.00-13.00

Søndag: 9.00 – 12.00

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS