GRAVID YOGA

Med en stærk krop og et roligt sind kan du forberede din krop på den fødselsproces du skal igennem. Yoga for gravide er en givende og effektiv træning, hvor du lærer at mærke og lytte til din krop og trække vejret, så du får ro på tankerne og forbliver fokuseret. De fysiske yogastillinger vil styrke og smidiggøre kroppen samt forebygge gener som f.eks. bækkensmerter. Hele kroppen arbejdes igennem, så du føler dig afbalanceret fysisk og mentalt. Yogaen vil ligeledes øge blodcirkulationen og dit generelle velvære. 

Gravidyoga er en pause fra hverdagen, hvor fokus er på dig og din baby. En helt speciel tid hvor du etablerer et elskværdigt bånd til din forandrende krop, sind og ufødte baby. Du vil lære teknikker til at slappe af, som hjælper med at bevare energien under graviditeten samt til fødslen, når du skal spare på kræfterne mellem veerne.

Yogastillingerne vil være sammensat af blide-, balance- og styrkestillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, som beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

  • Hvem kan deltage: Du kan deltage i hele din graviditet. Det er ikke nødvendigt at have yogaerfaring for at deltage.
  • Tid: Fredage kl.13.30 – 14.45
  • Pris: 995 kr. for 8 gange
 
  • Såfremt der er plads, er drop-in yoga hver fredag også muligt. Ring på dagen og hør’ om der er plads. Pris: 150 kr. pr. gang. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.30 – 18

Tirsdag: 9.30 – 18

Onsdag: 9.30 – 18

Torsdag: 9.30 – 18

Fredag: 9.30 – 16

Lørdag: 9.30 – 16

Søndag: Lukket

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS