GRAVID MASSAGE

Massage til gravide er en behagelige massage med særlig fokus på de steder i kroppen f.eks. nakke, skuldre og ryg, som belastes ekstra meget under graviditeten. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen. Massagen kan kombineres med zoneterapi for at opnå den optimale lindring i kroppen. 

En massage varer 60 min.

Som medlem får man 10%.

kr 599

GRAVID ZONETERAPI

Under og på fødderne findes et kort over hele kroppen, som kan behandles med zoneterapi. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i reflekszonen, hænger det sammen med at kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme zoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi nedsætte spændinger, stimulere blodomløbet samt påvirke muskler og organer.

En behandling varer 60 min. 

Som medlem får man 10%.

KR 599

BABY MASSAGE

Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og løsner spændinger, stimulerer vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindrer mavesmerter. 

Babymassagen udføres med en blid, men fast hånd, i rolige bevægelser og strøg. Babyerne er afklædte og vi masserer med olie.

En massage varer 30 min.

Som medlem får man 10%.

kr 399

BABY ZONETERAPI

Zoneterapi egner sig godt til behandling af babyer og børn. Spædbørn kan behandles blidt hvor zoneterapi ofte kan afhjælpe uro, problemer med fordøjelsen, kolik og spændinger i kroppen. 

Børn kan have problemer med mellemørerne, fordøjelsen, vandladningsgener og immunforsvaret. 

Symptomer som astma, kronisk bronkitis og allergi kan bedres og være et supplement til lægens behandling. Endvidere kan zoneterapi også hjælpe urolige børn til at finde ro og være med til at støtte børnene på deres vej gennem udviklingsfaserne.

En behandling varer 30 min.

Som medlem får man 10%.

Kr 399

OSTEOPATI

Inden for osteopati fokuseres der på, hvordan forskellige dele af kroppens knogler, led, bindevæv, muskler og organer arbejder og påvirker hinanden. Behandleren bruger sine hænder til at stille diagnosen og behandle med det formål, at genoprette den optimale kropsfunktion med lette tryk.

En behandling varer  op til 45 min.

Som medlem får man 10%.

kr 495

KRANIO SAKRAL TERAPI

Kranio Sakral Terapi er behandling ved hjælp af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. KST behandles ofte ved skæve/flade kranier,  nakke/ryg/bækken smerter, kolik, søvnproblemer, uro i kroppen, angst, Night Terror, ADHD, balancebesvær mm.  

En behandling varer op til 45 min.

Som medlem får man 10%.

Kr 495

Vores behandlere

Alle behandlere i little house er special uddannet fagfolk med mange års erfaring.

Vi er enorm stolte af vores team, som udover at være de bedste på markedet, også besidder den personlighed og energi, som vi ønsker i little house.

Vi glæder os til at behandle dig og kom endelig med feedback til os, efter dit behandlingsforløb.

Spar 10% på alle vores behandlinger
som medlem i little house

Som premium medlem af Little house får du adgang til alle hold samt mange andre fordele.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 09.30-18.00

Tirsdag: 09.30-18.00

Onsdag: 09.30-18.00

Torsdag: 09.30-18.00

Fredag: 09.30-16.00

Lørdag: 09.30-16.00

Søndag: Lukket

Follow Us

Copyright 2018 © All rights Reserved. Little house ApS